Werkwijze, tarieven en vergoeding

/Werkwijze, tarieven en vergoeding
Werkwijze, tarieven en vergoeding

Werkwijze

Bij de eerste afspraak maak ik een uitgebreide inventarisatie van je gezondheid en klachten. Ook kijk ik naar je tong en voel je pols.

Op basis van de gestelde diagnose geef ik aan of ik je kan helpen en hoe lang het duurt voordat je verbetering en/of genezing mag verwachten.
Vervolgens maak ik een op maat gesneden behandelplan en gebruik daarvoor een combinatie van acupunctuur, Chinese kruidentherapie, dry needling en bewegingsoefeningen (Zhineng Qigong).  De in te zetten behandelmethode(n) zijn afhankelijk van je klachten en je constitutie.

Om de behandelwijze(n) optimaal te ondersteunen, is het soms noodzakelijk om je voedingspatroon aan te passen. Mocht dat het geval zijn, dan geef ik daarop graag een toelichting en geef je een passend voedingsadvies.

Tarieven

Net zoals jij vind ik het belangrijk om te weten of ik je kan helpen met je klacht. Daarom is het eerste consult GRATIS.

Vervolg consult acupunctuur
Tijdsduur: 1 uur

Tarief: € 70,- (een gedeelte hiervan krijg je terug van je zorgverzekering)

Vervolg consult kruidentherapie: Ik evalueer samen met jou de ingezette kruidentherapie en kijk of we op de ingezette weg doorgaan of dat we iets moeten veranderen; dit afhankelijk van het klachtenverloop.

Tijdsduur: 0,5 uur

Tarief: € 55,-

Op grond van de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO) ben ik verplicht een medisch dossier over je bij te houden. Ik maak een verslag van elk consult en leg dit hierin vast.
Ook ben ik verplicht om een aantal persoonlijke gegevens van je vast te leggen.
Alle relevante informatie hierover kun je lezen in de afspraakbevestiging die ik je mail.

Vragen, advies of een afspraak inplannen

Ik ben aangesloten bij de erkende beroepsvereniging ZHONG. De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden (een deel) van de behandeling, afhankelijk van je verzekering. Deze vergoeding valt buiten het eigen risico.

Bekijk hier het overzicht

Lid beroepsvereniging Zhong. Registratienummer: 2017027
www.zhong.nl