Werkwijze

Bij de eerste afspraak maak ik een uitgebreide inventarisatie van je gezondheid en klachten. Ook kijk ik naar je tong en voel je pols. Consult aan huis is ook mogelijk.

Op basis van de gestelde diagnose geef ik aan of ik je kan helpen en hoe lang het duurt voordat je verbetering en/of genezing mag verwachten.
Vervolgens maak ik een op maat gesneden behandelplan en gebruik daarvoor een combinatie van acupunctuur, Chinese kruidentherapie, Tuina massage en bewegingsoefeningen (Zhineng Qigong).  De in te zetten behandelmethode(n) zijn afhankelijk van je klachten en je constitutie.

Om de behandelwijze(n) optimaal te ondersteunen, is het soms noodzakelijk om je voedingspatroon aan te passen. Mocht dat het geval zijn, dan geef ik daarop graag een toelichting en geef je een passend voedingsadvies.

Tarieven

Net zoals jij vind ik het op de eerste plaats belangrijk om te weten, of ik je kan helpen met je klacht. Daarom is de kennismaking GRATIS. 

De intake bestaat uit een uitgebreide inventarisatie van je klachten en eerste behandeling. Tijdsduur 1,5 á 2 uur. Tarief: € 95,= De intake kan ook meteen na de kennismaking worden gedaan mocht je dat willen.

Vervolgconsulten:  Tijdsduur 1 uur. Tarief: € 75,=

Half consult / telefonisch consult: € 45,=

Vervolgconsult kruidentherapie: Ik evalueer samen met jou de ingezette kruidentherapie en kijk of we op de ingezette weg doorgaan of dat we iets moeten veranderen; dit afhankelijk van het klachtenverloop.
Tijdsduur: 0,5 uur. Tarief: € 55,-

Betalingsmogelijkheden: Ik werk met betaalverzoeken en overboekingen. 

Annulering van een afspraak graag 24 uur van te voren. Bij niet annuleren of verzuim van de afspraak wordt €35,= in rekening gebracht.

Op grond van de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO) ben ik verplicht een medisch dossier over je bij te houden. Ik maak een verslag van elk consult en leg dit hierin vast.
Ook ben ik verplicht om een aantal persoonlijke gegevens van je vast te leggen.
Uiteraard ga ik hier vertrouwelijk mee om en indien gewenst geef ik je inzicht over wat ik van je vastleg.

Vergoeding

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur (NVA); registratienummer D4469. De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden (een deel) van de behandeling, afhankelijk van je verzekering. Kijk op:  https://www.zorgverzekeringwijzer.nl voor een overzicht van de vergoedingen.
 

Geschillencommissie

Ik ben  geregistreerd  bij de SCAG en KAB doe er alles aan om je op een goede en respectvolle te behandelen. Toch kan het voorkomen, dat je ergens niet tevreden over bent. We kijken dan samen naar een passende oplossing. Soms lukt dit echter niet. Heeft je hierbij hulp nodig of is je onvrede aanleiding om een klacht in te dienen, dan kun je ondersteuning krijgen via SCAG of KAB.