Werkwijze, tarieven en vergoeding

/Werkwijze, tarieven en vergoeding
Werkwijze, tarieven en vergoeding

Werkwijze

Bij de eerste afspraak maak ik een uitgebreide inventarisatie van je gezondheid en klachten. Ook kijk ik naar je tong en voel je pols. Consult aan huis is ook mogelijk.

Op basis van de gestelde diagnose geef ik aan of ik je kan helpen en hoe lang het duurt voordat je verbetering en/of genezing mag verwachten.
Vervolgens maak ik een op maat gesneden behandelplan en gebruik daarvoor een combinatie van acupunctuur, Chinese kruidentherapie, Tuina massage en bewegingsoefeningen (Zhineng Qigong).  De in te zetten behandelmethode(n) zijn afhankelijk van je klachten en je constitutie.

Om de behandelwijze(n) optimaal te ondersteunen, is het soms noodzakelijk om je voedingspatroon aan te passen. Mocht dat het geval zijn, dan geef ik daarop graag een toelichting en geef je een passend voedingsadvies.

Tarieven

Net zoals jij vind ik het op de eerste plaats belangrijk om te weten of ik je kan helpen met je klacht. Daarom is het 1e consult GRATIS.

Het 2e consult bestaat uit een uitgebreide intake en eerste behandeling. Tijdsduur 1,5 á 2 uur. Tarief: € 85,=

Vervolgconsulten:  Tijdsduur 1 uur. Tarief: € 70,=

Half consult: Tijdsduur 40 minuten. Tarief: € 45,=

Vervolgconsult kruidentherapie: Ik evalueer samen met jou de ingezette kruidentherapie en kijk of we op de ingezette weg doorgaan of dat we iets moeten veranderen; dit afhankelijk van het klachtenverloop.
Tijdsduur: 0,5 uur. Tarief: € 55,-

 (Als het weer mogelijk is dan worden de lessen hervat)

Je kunt ook groepslessen of (bedrijfs)workshops Qi gong bij mij volgen. De lesdagen zijn op woensdagen van 19.30 – 21.00 en op donderdagen van 10.00 – 11.30.

Kosten:

  Kosten per les
Proefles gratis
1 les €11,=
10 lessen €10,=
Kwartaalkaart (13 lessen) €9,=
Jaarkaart (39 lessen) €8,=

Kosten voor lessen kunnen zelfs nog aanzienlijk goedkoper uitvallen. Graag leg ik je daar desgewenst meer over uit.

Kosten voor (bedrijfs)workshops in overleg.

Op grond van de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO) ben ik verplicht een medisch dossier over je bij te houden. Ik maak een verslag van elk consult en leg dit hierin vast.
Ook ben ik verplicht om een aantal persoonlijke gegevens van je vast te leggen.
Uiteraard ga ik hier vertrouwelijk mee om en indien gewenst geef ik je inzicht over wat ik van je vastleg.

Vergoeding

Ik ben aangesloten bij de erkende beroepsvereniging ZHONG. (registratienummer 2017027) De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden (een deel) van de behandeling, afhankelijk van je verzekering. Deze vergoeding valt buiten het eigen risico.